Talousjohtajapalvelut

Merkittävissä kehityshankkeissa on erittäin tärkeää varmistaa, että hankkeen projektijohdossa on kokenut ja luotettava rahoitus- ja talousasioiden ammattilainen. Rahoittajat ja sijoittajat arvostavat erityisesti hankkeen kokonaistaloudellista suunnittelua ja ennakoitavuutta sekä ajanmukaista raportointia.

Hyvän talous- ja rahoitusosaamisen tarve korostu yrityksen muutostilanteissa, kuten merkittävän kasvun yhteydessä, markkinahäiriöiden yllättäessä, yrityksen myynnin suunnittelussa ja toteutuksessa tai merkittävän yritysoston yhteydessä. Meiltä saatte pikaista apua taloudellisten ja rahoituksellisten selvitysten, ennusteiden ja riskianalyysien laatimiseen esim. uusia rahoituslähteitä tai pääomasijoittajia etsiessänne.

Meillä on yli 25 vuoden kokemus erityisesti kiinteistö- ja rakennusalan talous- ja rahoitusjohtamisesta niin yritys- kuin projektitasolla. 

Håkan Malmlund
+358 40 503 0899
hakan.malmlunealfinans.fi

Realfinans Oy Ab
PL 72, 06101 Porvoo

Ota yhteyttä:

Kiitos

Kiitos yhteydenotostanne.

Realfinans Oy Ab

PL 72, 06101 Porvoo    Puh. +358 40 503 0899    infealfinans.fi    Y-tunnus: 2415509-0

» tietosuoja- ja rekisteriseloste


Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)